banner913
banner932
banner1012

Eko Gün’e büyük ilgi

banner1020

“Lami cimi yok hade Büyükkonuk’a” sloganı ile bu yıl 20’nci kez düzenlenen eko gün etkinliğine ilgi oldukça fazla oldu. Buram buram Kıbrıs Türk kültürü kokan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu

banner974
Eko Gün’e büyük ilgi

banner971

 Büyükkonuk Belediyesi ile Büyükkonuk Eko Turizm Derneği işbirliğinde ve Telsim ana sponsorluğunda gerçekleştirilen eko gün etkinliğinde

Kıbrıs Türk kültürüne özgü bir çok yiyecek ve içecek satışını yanı sıra kültürel aktiviteler de yer aldı.

Buram buram Kıbrıs Türk kültürü kokan Büyükkonuk Eko Gün etkinliğinin 20’incisi köy meydanında düzenlendi.

Büyükkonuk Belediyesi ile Büyükkonuk Eko Turizm Derneği işbirliğinde ve Telsim ana sponsorluğunda yer alan etkinliğe ilgi oldukça yoğundu.

Etkinlikte ilk olarak bir konuşma yapan Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Büyükkonuk’a yeni projeler kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydederek, Büyük eko gününün birlik ve paylaşım günü olduğunu söyledi.

Beldede de Küçük bir Alaçatı modelini yaratmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Sennaroğlu, kültür, sanat ve turizmin bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadığını belirtti.

Aytaç Çağın, keman ve Aslıhan Çağın’ın yan flüt müzik dinletisinin ardından Karpaz Kızları halk dansları topluluğunun gösterisi yer aldı.

Gün boyu devam eden etkinlikte kurulan stantlarda ülkeye özgü yiyecek ve içecekler satışa sunulurken, kültürel aktiviteler ve yerel sanatçıların konserleri de yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.