banner913
banner932
banner1012

Dünya Fotoğrafçılık Günü farklı etkinliklerle kutlanacak

banner1020

“19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü”, fotoğraf derneklerinin öncülüğünde farklı etkinliklerle kutlanacak.

banner974
Dünya Fotoğrafçılık Günü farklı etkinliklerle kutlanacak

banner971

 

   
FODER tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, FODER, KIFSAD, FODOS, GİFDER ve DİFSAD’ın  ortak bir platformda buluşması neticesinde ve dernek üyesi olmayan fotoğraf gönüllülerini de kucaklayacak fotoğraf etkinliği düzenlenmesine yönelik çalışmaların son aşamasına gelindi.
Kurban Bayramı nedeniyle bir hafta önce gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında 9 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’de AKM Küçük Konferans Salonu’nda fotoğraf sunumları;  10 Ağustos Cuma günü saat 18:00de  AKM Büyük Konferans Salonu’nda Kıbrıs Türk Fotoğrafı’nın değerlendirilmesine yönelik panel ve 11 Ağustos Cumartesi  günü saat 19:00’da Lefkoşa Büyük Han’da sergi açılışı ve gala gecesi düzenlenecek.
106 fotoğraf tutkununun destek verdiği etkinlik kapsamında “Dünya Fotoğrafçılık Günü – Kıbrıslı Türk Fotoğrafçılar Karma Sergisi” kataloğunun baskısı da gerçekleştirildi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.