banner913
banner932
banner1012

Dr. Küçük’e marş yazarak seslendirdiler

banner1020

Değirmenlik İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Müzik Öğretmeni Beril Turan'ın yaptığı ve sözlerini Orçun Latifoğlu'nun yazdığı "Doktor Küçük Çok Yaşa" ve "Lider İçin" marşlarını seslendirerek Dr. Fazıl Küçük Vakfı yönetim kurulu üyelerinin beğenisine sundular

banner974
Dr. Küçük’e marş yazarak seslendirdiler

banner971

Değirmenlik İlkokulu tarafından geçtiğimiz gün okula davet edilen Dr. Fazıl Küçük Vakfı yönetim kurulu üyelerine okul öğretmen ve öğrencileri Dr. Fazıl Küçük marşlarını kurdukları koroyla seslendirerek anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar.

Bestesini Müzik Öğretmeni Beril Turan'ın yaptığı ve sözlerini Orçun Latifoğlu'nun yazdığı "Doktor Küçük Çok Yaşa" ve "Lider İçin" marşlarını vakıf üyelerine canlı sunan  öğretmen ve öğrenciler büyük beğeni topladılar. Bu anlamlı etkinliğe katılan vakıf üyeleri duygu dolu anlar yaşadılar.

Dr. Fazıl Küçük Vakfı yönetim kurulu üyeleri Değirmenlik İlkokulu Müdürü Kader Horoz’a, Müdür Muavini Hasan Yurdakul’a, Müzik Öğretmeni Beril Turan’a ve Okul Öğretmeni Orçun Latifoğlu'na Dr. Fazıl Küçük Vakfı olarak teşekkürlerini sunarak, bu çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.