banner913
banner932
banner1012

Dr. Küçük Vakfı’ndan Başbuğ ve Dündar’a anlamlı hediyeler

banner1020

Dr. Küçük Vakfı’ndan Başbuğ ve Dündar’a kitap ile anı parası hediyesi yapıldı

banner974
Dr. Küçük Vakfı’ndan Başbuğ ve Dündar’a anlamlı hediyeler

banner971

Dr. Küçük Vakfı, “Bir Toplumun Milletle Buluşması - Atatürkçülük ve Kıbrıs Türkü” paneline katılan emekli Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile gazeteci yazar Uğur Dündar’a kitap hediye etti. 
Dr. Küçük Vakfından verilen bilgiye göre, Başbakanlığın koordine ettiği “Bir Toplumun Milletle Buluşması - Atatürkçülük ve Kıbrıs Türkü” paneline konuşmacı olarak katılan Türkiye Cumhuriyeti 26. Genelkurmay Başkanı Orgeneral M. İlker Başbuğ ile Gazeteci-Yazar Uğur Dündar’a Dr. Fazıl Küçük Vakfı tarafından özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük adına basılan “0 Euro Anı Parası” ve “Kendi Anlatımı İle Dr. Fazıl Küçük’ün Anıları” kitabı takdim edildi.
Vakıf yönetim kurulu üyesi Ayşe Dilek Orhan tarafından takdim edilen anı parası ve kitap için Orgeneral M. İlker Başbuğ ile Gazeteci-Yazar Uğur Dündar vakfa teşekkür etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.