banner913
banner932
banner1012

Dayanışma örneği

banner1020

Yakın Doğu Okul Öncesi ile LTB işbirliği ile düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası” kapsamında onlarca çocuğa kıyafet ve oyuncak ulaştırıldı

banner974
Dayanışma örneği

banner971

  

Yakın Doğu Okul Öncesi ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) işbirliği ile düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası” kapsamında onlarca çocuğa kıyafet ve oyuncak ulaştırıldı.

İki kurumun iş birliğiyle başlatılan "Kıyafet Bağış Kampanyası" kapsamında, ihtiyaç sahibi çocukları mutlu etmek isteyen destekçilerden toplanan kıyafet ve oyuncaklar, Haspolat Ağıllar Bölgesi’ndeki ihtiyaçlı aileler, Çağlayan Çocuk Esirge Kurumu, Lefkoşa Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü ile LTB Kadın Sığınma Evi’nde yaşayan çocuklara hediye edildi.

Kampanyaya bağışlarıyla destek olmak isteyen bağışçılar, paylaşmak istedikleri çocuk kıyafetleri ve oyuncakları belirlenen kampanya kutularına bıraktı. Yakın Doğu Okul Öncesi’ne toplanan kıyafet ve oyuncaklar dağıtılmak üzere Lefkoşa Türk Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Reklam Şubesi yetkililerine teslim edildi.

Yakın Doğu Okul Öncesi Müdürü Beklem Rıza, sosyal sorumluluk çalışmalarının toplumsal fayda ve farkındalık yaratan projelerden oluştuğunu, düzenlenen kıyafet ve bağış kampanyasının da en güzel örneklerden biri olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.