banner913
banner932
banner1012

Çocuklara trafik bilinci kazandırıldı

banner1020

Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu, Trafik Kazalarını Önleme Derneği işbirliği ile trafik bilinci kazandırma etkinliği düzenledi

banner974
Çocuklara trafik bilinci kazandırıldı

banner971

Çocuklara Trafik ve Çevre bilincini küçük yaşlarda kavratmanın en iyi fırsat olması düşüncesiyle öğretmenleri Arzu Özön organizasyonunda gerçekleştirdikleri,Trafikte farkındalık etkinliğinde ailelerine çok anlamlı mesajlar vererek istek ve temennilerini ilettiler.

Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu Menekşeler sınıfı öğrencileri okul salonunda,Okul Müdürü Canan Gürkan ve öğretmenleri Arzu Özön önderliğinde ailelerine gösteri düzenlediler.

Yapılan etkinlikte Trafik kazalarını Önleme Derneği Başkanı Dr. Mehmet Zeki Avcı hazır bulundu ve ailelere bir konuşma yaptı ayrıca Trafik Eğitmenlerin’den Nesil Garanti Özön bir sunum yaparak gelen aileleri çocukların güvenliği ile ilgili bilgilendirdi.

Minikler Trafikte araçlara dikkat çekip,kendilerini farketmeleri için büyüklere  mesajlar verdiler  ve hazırladıkları pankartları gösteri sonunda Gönyeli çemberine giderek gösterdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.