banner913
banner932
banner1012

Çocuklar kendi kumbarasını yapıyor

banner1020

Gancelli Sevgi Atölyesi sorumlusu Leman Cankat’ın önderliğinde Vakıflar Arabahmet İyilik Evi’nde kendi kumbaralarını kendileri yapan çocuklar, her çocuğa bir kumbara projesi adı altında çamurdan kendi kumbaralarını yaptılar

banner974
Çocuklar kendi kumbarasını yapıyor

banner971

Çocuklar, Vakıflar Arabahmet İyilik Evi’nde,  “Her Çocuğa Bir Kumbara” projesiyle tasarruflu olmayı öğrenerek, kendi kumbarasını yapıyor.
Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre, Çocuklar, güvenli ortamda kaliteli zaman geçirmeleri ve sosyal aktivite fırsatı sunan Vakıflar Arabahmet İyilik Evi’nde eğlenirken, öğrenmeye ve yeni şeyler üretmeye devam ediyor.
Gancelli Sevgi Atölyesi sorumlusu Leman Cankat’ın önderliğinde Vakıflar Arabahmet İyilik Evi’nde kendi kumbaralarını kendileri yapan çocuklar, her çocuğa bir kumbara projesi adı altında düzenlenen etkinlikte, çamurdan kendi kumbaralarını yaptı. Çocukların hayal güçlerini yansıttığı çalışma sonucunda, renkli, birbirinden güzel kumbaralar ortaya çıktı. Çocuklar kumbara çalışması ile tasarruflu olmanın önemini kavrarken, bunun yanında emeğin, göz nuru çalışmanın ve üretmenin keyfini bir kez daha yaşamış oldu.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.