banner913
banner932
banner1012

“Çocuk Gözüyle” fotoğraf yarışmasının teması “Kıbrıs’ta Meslekler"

banner1020

Çocuk Gözüyle Kıbrıs’ta Meslekler konusunda hem geleneksel ve unutulmaya yüz tutmuş meslekleri, hem de şimdilerde icra edilen meslekleri çocukların fotoğraflamasını beklediklerini belirten Tanpınar, bu yıl ki yarışmaya da büyük bir katılımın olacağından emin olduklarını söyledi

banner974
“Çocuk Gözüyle” fotoğraf yarışmasının teması “Kıbrıs’ta Meslekler"

banner971

Telsim ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) işbirliğiyle 5 yıldır düzenlenen “Çocuk Gözüyle” fotoğraf yarışması, bu yıl, “Kıbrıs’ta Meslekler” temasıyla düzenleniyor.

Yarışma için Telsim ve FODER arasında protokol imzalandı.

TANPINAR

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, konuyla ilgili açıklamasında, yarışmaya katılacak ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin ilgi duyduğu meslekleri, çekecekleri fotoğraflarla görebilme şansını yakalayabileceklerini belirtti.

Genelde ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukların bir çok mesleğe ilgi duyduğunu ifade eden Tanpınar, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların getireceği fotoğraflanmış karelerini merakla beklediklerini vurguladı.

Çocuk Gözüyle Kıbrıs’ta Meslekler konusunda hem geleneksel ve unutulmaya yüz tutmuş meslekleri, hem de şimdilerde icra edilen meslekleri çocukların fotoğraflamasını beklediklerini belirten Tanpınar, bu yıl ki yarışmaya da büyük bir katılımın olacağından emin olduklarını söyledi.

Çocukları yarışmaya teşvik eden öğretmenlere ve ailelere teşekkür eden Tanpınar, bu yıl da yarışmayı FODER’le yapmaktan dolayı heyecan ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

GÖKYİĞİT

FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit de, Kıbrıs Türk fotoğraf sanatını daha da ileriye taşımak adına Telsim ve FODER işbirliğinde 5 yıldır önemli çalışmalara ve yarışmalara imza attıklarını ifade etti.

Geçen yıllarda olduğu gibi yarışmayı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaptıklarını söyleyen Gökyiğit, yarışmaya en az iki en fazla dört fotoğrafla katılım olabileceğini belirtti. Gökyiğit, yarışmaya katılan çocuklara FODER tarafından ücretsiz fotoğraf eğitiminin verileceğini de ekledi.

YARIŞMAYA BU YIL DA ONLİNE BAŞVURU İLE KATILIM SAĞLANACAK

Başvurular, http://www.kktctelsim.com/kss sayfasından 23 Mart 2018 tarihinden 4 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Her katılımcı yarışmaya en az iki en fazla dört eser gönderebilecek. Yarışmaya gönderilecek eserlerin herhangi bir yerinde katılımcının kimliğini belirten herhangi bir yazı veya işaret bulunmamalı. Her fotoğrafa 7 (yedi) rakamdan oluşan bir rumuz ve eserin ismi yazılmalı (örnek: 2345617_Marangoz).

Çocuklar ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı kategoride yarışacaklar.

Birincilere Vodafone Smart 7 Cep Telefonu, İkincilere Alcatel Pixi 4 Tablet, Üçüncülere Power Bank hediye edilecek. Yarışmanın Telsim Özel Ödülü ise Samsung Galaxy Camera.

Yarışmanın sonuçlarına göre fotoğrafları sergilemeye layık görülen çocuklara FODER tarafından üç haftalık ücretsiz “Temel Fotoğrafçılık eğitimi verilecek.  Yarışma şartnamesi kktctelsim.com veya kktcfoder.com adreslerinden temin edilebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.