banner913
banner932
banner1012

CİB’den Uluslararası Standardizasyon semineri

banner1020

banner974
CİB’den Uluslararası Standardizasyon semineri

banner971

Kurumsallaşma ile birlikte uluslararası alanda tanınma girişimlerini sürdüren Casino İşletmecileri Birliği (CİB) uluslararası standart sertifikası ve akreditasyon konusunda kapsamlı bir seminer düzenliyor.

The Arkın Colony Otel’de 01 Mayıs’da başlayacak ve 2 gün sürecek seminer “Sorumlu Oyun Politikaları” konusunda dünyanın önde gelen organizasyonu EASG’nin (EuropeanAssociation fort he Study of Gambling) direktörü PieterRemmers tarafından verilecek. Seminer ilk gün Şans OyunSalonları’nın üst düzey yöneticilerine ikinci günü Şans Oyunları Kurulu yöneticileri ve ilgili diğer kamu kuruluşu temsilcilerine yönelik olacak.

Kıbrıs'ın kuzeyinde faaliyet gösteren Şans Oyunu Salonlarının uluslararası akreditasyon ve uluslararası standart sertifikasyonu elde etmek için izlenmesi gerekli kuralları yakından ilgilendiren, uluslararası ve özellikle AB ülkeleri bağlamında sektörün tanınması ve ilişkilerini geliştirmesine yönelik çabalara ivme kazandırması beklenen seminer 01 Mayıs Çarşamba ve 02 Mayıs Perşembe günlerinde 13.30 – 16.30 arasında yer alacak.Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.