banner913
banner932
banner1012

BRT, Kansere Karşı Farkındalık Etkinliği’ne öncülük ediyor

banner1020

banner974
BRT, Kansere Karşı Farkındalık Etkinliği’ne öncülük ediyor

banner971

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK), kanserde farkındalık yaratma adına yarın, etkinlik düzenliyor.

BRT sitesi içerisinde 10.00-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek bu etkinlik, 1-31 Ekim meme kanseri farkındalık ayı çerçevesinde yapılacak.

Etkinlikle, ülkede kanser hastalığının varlığına ve ondan korunmanın yollarına dikkat çekmek  amaçlanıyor. Bu çerçevede saat 10.00’da kurum koruluğunda oluşturulan parkurda ilk olarak 10 dakikalık bisiklet sürüşü gerçekleştirilecek.

Ardından, kurum binası ana girişi önünden başlayan bir yürüyüş yapılacak. Tüm etkinliklikler canlı yayınla ekrana taşınacak. BRT HD Stüdyosu’ndan hafta içi her gün saat 10.00’dan itibaren gerçekleşen “BRT’de Sabah” programı, bu kez , kanser farkındalık etkinliği ile karşınızda olacak. Bayrak Radyosu’nda her sabah yayınlanan “45 Dakika” programı da bu konuya ayrılacak.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin de stand kuracağı etkinlikle, ülkemizde 3’te 1’ini oluşturan meme kanseri başta olmak üzere, tüm kanser türlerine karşı farkındalık kazandırılması ve erken teşhisin öneminin bir kez daha vurgulanması amaçlanıyor…

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.