banner913
banner932
banner1012

Binler, SOS çocukları için tek yürek

LTB tarafından SOS Çocukköyü yararına düzenlenen maratona çok sayıda kişi katıldı, başkent sokaklarında renkli görüntüler yaşandı

banner974
Binler, SOS çocukları için tek yürek

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından düzenlenen “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor, SOS Çocukköyü Gülüyor” maratonu dün koşuldu.

4, 8 ve 21 kilometre olmak üzere 3 kategoride düzenlenen maratonun 4 km’lik halk koşusuna yüzlerce kişi katıldı. Katılımcılar arasında, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve LTB Başkanı Mehmet Harmancı da vardı.

Halk koşusunun startını Cumhurbaşkanı Akıncı ile Harmancı verirken; halk koşusu renkli görüntülere de sahne oldu.

Bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte koşuya katılırken, yaşı ilerlemiş çok sayıda vatandaş da katılımcılar arasında yer aldı.

Köpekleriyle birlikte maratona katılanların yanında,  bazılarına ise bisikletli ve scooterli çocukları eşlik etti.

Yaralı halde bulunduktan sonra Harmancı tarafından sahiplenilen, tüm tedavi masrafları karşılanarak Ledra ismi verilen  ve  LTB’nin park alanı içerisine bir de yuva yaptırılan köpek de, koşu öncesinde Harmancı ve eşinin yanında yer aldı.

Önce 21 km, ardından 8 km ve son olarak da 4 km’lik koşular, Lefkoşa Türk Belediyesi önünden başlayıp, yine aynı yerde tamamlandı.

,

Maratondan elde edilecek gelir, SOS Çocukköyü Derneği’ne bağışlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.