banner913
banner932
banner1012

“Bayrak FM Yaz Konseri” Salı akşamı BRT Sitesi'nde

banner1020

“Bayrak FM Yaz Konseri” adı altında bundan böyle her yıl düzenlenecek konserle, Kıbrıslı sanatçıların üretimine destek olunuyor

banner974
“Bayrak FM Yaz Konseri” Salı akşamı BRT Sitesi'nde

banner971

 Bayrak FM, kurulduğu günden bu yana Kıbrıslı sanatçılara verdiği desteği sürdürüyor. Kıbrıslı sanatçıların eserlerini sürekli yayınlayarak gündemde tutan Bayrak FM, sanatçılara destek adına bir adım daha attı.

“Bayrak FM Yaz Konseri” adı altında bundan böyle her yıl düzenlenecek konserle, Kıbrıslı sanatçıların üretimine destek olunuyor.

BRT’den yapılan açıklamaya göre, yaz konserlerinde Kıbrıslı sanatçılar orkestraları eşliğinde kendi eserlerini canlı olarak icra edecek, BRT’de sanatçıların canlı yayın ve konser alanında sanatseverlerle buluşmasına aracı olacak.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek konser gelenekselleştirilerek her yıl yaz döneminde tekrarlanacak.29 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de BRT Sitesi’nin bahçesinde gerçekleştirilecek ve BRT 1 HD, Bayrak FM ve Bayrak Radyosu’ndan canlı olarak yayınlanacak olan ilk konsere 6 sanatçı katılıyor.

İpek Amber& Bikem Tunar ikilisi, Eril Cambaz, Grup Frekans, Örge Volkan, Ahmet Evan ve Sinan Güzen’in katılacağı konserde, DanceBase de danslarıyla sanatçılara eşlik edecek. Bayrak FM çalışanlarının görevli olacağı geceye, birçok sivil toplum örgütü de davet edildi.Festival havasında geçecek olan konserde, yiyecek, içecek standı kurulacak.

BRT Müdürü Meryem Özkurt, sanatçılara destek adına tüm halkı konsere katılmaya davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.