banner913
banner932
banner1012

Baflılar, sporcularıyla 2019’u uğurladı

banner1020

Baf Ülkü Yurdu yönetimi ile Baf Ülkü Yurdu Kadın Kolları’nın birlikte organize ettiği etkinlikte kulüp sporcularına yemek verildi, yeni yıl için pasta kesildi

banner974
Baflılar, sporcularıyla 2019’u uğurladı

banner971

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt temsilcilerinden Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü 2019’un son günlerinde hem sporcuların ilk devrede gösterdiği performanstan dolayı ödüllendirme hem de 2020 yılına merhaba deme amacıyla kulüp lokalinde düzenlenen etkinlik oldukça keyifli geçti.

Baf Ülkü Yurdu yönetimi ile Baf Ülkü Yurdu Kadın Kolları’nın birlikte organize ettiği geceye A takım, U-21, U-17 ve diğer kategorilerde mücadele eden futbolcular katıldılar.

Futbolculara kebap ve döner ikramı yapılırken, gecenin sonunda ise 2020 yılında başarılarının devamı dileğiyle pasta kesildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.