banner913
banner932
banner1012

Ayşe Dilek Orhan'dan anlamlı bağış

banner1020

Ayşe Dilek Orhan, “Hayat Dediğin Zaten Sanal” kitabının 75 bin TL’lik gelirini Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı

banner974
Ayşe Dilek Orhan'dan anlamlı bağış

banner971

Ayşe Dilek Orhan, “Hayat Dediğin Zaten Sanal” kitabının 75 bin TL’lik gelirini Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladı.

Verilen bilgiye göre, kitap için 29 Haziran’da Lefkoşa Merit Otel’de etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Cumhurbaşkanı Vekili Sibel Siber, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ömer Paç da katıldı.

SİBER

Cumhurbaşkanı Vekili Sibel Siber gecede yaptığı konuşmada, “Toplum olarak birliğimiz, bütünlüğümüz, yardımlaşmamız bizi geçmişten bugüne ayakta tutu. Gettolarda yaşanılan dönemde de bizleri ayakta tutan bu duygulardı. İşte bu duygular, kaybetmememiz gereken duygulardır” dedi.

Siber, sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaşması için farkındalık yaratılması gerektiğinin altını çizdi.

COŞAR

Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Başkanı Ayşe Coşar, bu bağışın kendileri için olağanüstü bir destek olduğunu söyledi.

Coşar, “Kitabın yazarı Ayşe Dilek Orhan, ilklerin insanıdır. Dostluğu, insanlığı, mücadeleciliği ve başarıları ile benim kahramanımdır. Şiirsel anlatımları ile bizi her zaman mest eden Ayşe Dilek Orhan, şiir tadında, hayata dair facebook paylaşımlarını kitaplaştırarak yine bir ilke imza atmıştır” dedi.

Maliye eski bakanlarından Salih Coşar ise konuşmasında “47 yıllık aktif siyaset hayatımda böyle yardım gecelerinin hemen hemen hepsine katıldım. Ancak bu akşamki gibi tüm kitapların satıldığı, bu denli yüksek miktarda bağışın toplandığı bir etkinliğe şahit olmadım” ifadelerine yer verdi.

ORHAN

Ayşe Dilek Orhan, konuşmasında “Bugün iyilik kazandı, sizler bu kitapları alarak her türlü risk ve tehdit altında yaşayan çocuklarımıza umut ışığı oldunuz” diyerek, sponsorlara da teşekkür etti.

Ayşe Dilek Orhan, Sekiz Group Sponsorluğu’nda 5 bin tane basılan kitabın 75 bin TL’lik gelirini dün Çocuk Esirgeme Kurumu’nda Ayşe Coşar’a teslim etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.