banner913
banner932
banner1012

Aydın Denktaş yarın son yolculuğuna uğurlanıyor

banner1020

Aydın Denktaş, yarın Lefkoşa Selimiye Camii’nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı'nda oğlu Raif Denktaş’ın yanına defnedilecek. cenaze törenine Türkiye Cumhuriyetini temsilen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katılacak

banner974
Aydın Denktaş yarın son yolculuğuna uğurlanıyor

banner971

Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın eşi, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın annesi Aydın Denktaş, son yolculuğuna yarın uğurlanacak.

Aydın Denktaş, Lefkoşa Selimiye Camii’nde  öğlen kılınacak cenaze namazının ardından vasiyeti üzerinde Lefkoşa Kabristanlığı'nda  oğlu Raif Denktaş’ın yanına defnedilecek.

Öte yandan yarın düzenlenecek olan cenaze törenine Türkiye Cumhuriyetini temsilen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katılacak. Bu arada Tuğrul Türkeş ise dün adaya geldi ve yarınki cenaze törenine katılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.