banner913
banner932
banner1012

Anlamlı kermes

banner1020

Atatürk Meslek Lisesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Büyük Han’da gerçekleştirdiği kermesin geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlandı

banner974
Anlamlı kermes

banner971

Atatürk Meslek Lisesi’nin sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası ile yapılan iş birliği sonucunda gerçekleştirilen kermesin geliri  Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfına bağışlandı.

Büyük Han’da büyük bir katılımla gerçekleşen kermeste okulun Gıda, El Sanatları, Giyim ve Seramik bölümlerinin ürettikleri özgün işlerin satışı yapıldı. Çocuk Gelişimi Bölümü de çocuklar için rengarenk kostümleriyle yüz boyama ve resim yapma etkinliği gerçekleştirdi.

Grafik Fotoğraf dalı öğrencilerinin Kooperatifin Levazım, Harnup, Gaz Dolum ve Yem Fabrikası ile Süt Kurumu’ndaki ürünlerin üretim aşamalarını yansıtan küçük bir fotoğraf sergisi de kermeste yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.