banner913
banner932
banner1012

Anlamlı kampanyayla 15 tekerlekli sandalye bağışlandı

banner1020

Dört sivil toplum örgütünün gerçekleştirdiği kampanya sonucunda sağlanan 15 adet tekerlekli sandalye Sağlık Bakanlığı’na bağışlandı

banner974
Anlamlı kampanyayla 15 tekerlekli sandalye bağışlandı

banner971

Ülke spor kulüplerinden YONPAŞ Dumlupınar Spor Kulübü öncülüğünde, Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu, Dünya Engelliler Federasyonu ile Sosyal Farkındalik Federasyonu; 5’i Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği; 10’u ise Devlet Hastanesi’nde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na 15 tekerlekli sandalye bağışında bulundu.  

Sağlık Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre bağış, Onkoloji Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Filiz Besim burada yaptığı konuşmada, yapılan bağıştan dolayı teşekkür ederek, “Mutluluktan gözlerimi yaşarttınız” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerini her zaman gönülden desteklediklerini söyleyen Bakan Besim, bu projenin de insana yardım tutkusu ile yapıldığını ifade ederek, katkı koyan herkese yürekten teşekkür etti.

Bakan Besim, tüm toplum bireylerinin hep birlikte engelsiz toplumlar, engelsiz şehirler, engelsiz köyler, engelsiz kurumlar oluşturmak için çalışması gerektiğine de dikkat çekti.

KILIÇ

Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç böyle bir projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kılıç, kendisi de bir engelli birey olarak yaşadıkları zorlukları anlatarak, “Devletimize ve milletimize bize sakın acıyarak bakmayın diyoruz. Biz de her birey gibi ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Bize yapılan destek ve yardımları şimdi biz yapıyoruz bundan da çok mutluyuz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.