banner913
banner932
banner1012

“21 Aralık sadece yas günü değil”

banner1020

Radyo Güven Müdürü Özdemir, 21 Aralık’ın sadece yas günü olmadığını, Kıbrıs Türkü’nün kahramanca varlık mücadelesi verdiği bir gün olduğunu vurguladı

banner974
“21 Aralık sadece yas günü değil”

banner971

Radyo Güven Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Milli Mücadele Konulu Liseler Arası Şiir Ve Kompozisyon Yarışması” dün sabah Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Radyo Güven Müdürü Muharrem Özdemir’in konuşmasıyla devam etti.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi ve Türk Ajansı Kıbrıs Müdürü Doçent Doktor Neriman Saygılı da etkinlikte hazır bulundu. 
Radyo Güven Müdürü Muharrem Özdemir etkinlikte yaptığı konuşmada, 21 Aralık’ın sadece yas günü olmadığını, Kıbrıs Türkü’nün kahramanca varlık mücadelesi verdiği bir gün olduğunu dile getirdi. 
Kıbrıs Türkü’nün özgürlüğünü şehit ve gazilerin mücadelesine borçlu olduğuna işaret eden Özdemir, mücadele yıllarında yaşanan acılara değindi. 
Şehit ve gazilerin verdiği haklı mücadelenin boşa gitmemesi gerektiğini anlatan Özdemir, yarışmaya katılanlara teşekkür ederek başarılar diledi. 
Özdemir’in konuşmasının ardından yarışmaya geçildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.