banner913
banner932
banner1012

Ziraat Bank KKTC Ülke Yöneticiliği yeni binasına taşındı

banner1020

banner974
Ziraat Bank KKTC Ülke Yöneticiliği yeni binasına taşındı

banner971

KKTC’de 1974 yılından bu yana ülke ekonomisine değer katmak amacıyla faaliyet gösteren Ziraat Bankası KKTC Ülke Yöneticiliği yeni hizmet binasına taşındı. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası KKTC Ülke Yöneticisi Serdar Eldemir “Ziraat Bankası olarak KKTC’de 8 şubemiz ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Temel amacımız Türkiye ve KKTC arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da güçlenmesi ve derinleşmesine katkı sunmak, ülke ekonomisine artı değer katmak ve dış ticaret hacminin artırılmasında etkin rol almaktır. KKTC ekonomisinin güçlenmesine yönelik faaliyetlerin finansmanına ilişkin talepleri en hızlı şekilde karşılayan KKTC Yöneticiliğimiz, KKTC ülke bankacılık sektöründeki payını ve etkinliğini arttırarak geniş ve yenilikçi ürünleri ile varlığınıgüçlendirmektedir. KKTC halkına daha iyi hizmet verebilmek için yapımını tamamladığımız yeni binamızda faaliyetimize başladık. Küçükkaymaklı’daki yeni binamızda KKTC Ülke Yöneticiliğimizin yanı sıra Lefkoşa Şubemiz ve Ziraat Sigorta KKTC Şube Müdürlüğü de hizmet verecek.” dedi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.