banner913
banner932
banner1012

Universal Bank’dan maaş aktarma kampanyası

banner1020

banner974
Universal Bank’dan maaş aktarma kampanyası

banner971

Tüketiciye hayatı kolaylaştıracak hizmet ve ürünler sunmaya devam eden ülkenin köklü ve güçlü bankası Universal Bank’ın yeni yıla özel olarak başlattığı kamu çalışanı ve emeklilere özel maaş aktarma kampanyası yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Teknoloji bankacılığına sürekli yatırım yaparak bu alanda hizmet kalitesini yükselten Universal Bank, kamu çalışanı ve kamudan emekli olan kesimlere yönelik olarak başlattığı kampanyada banka şubelerine maaş yönlendirmesi yapanlara ödül olarak bir adet tam cumhuriyet altını veriyor.

Maaşını ilgili birimlere bir yazı ile Universal Bank’a yatırarak teknoloji bankacılığı ve diğer hizmetlerden yararlanmaya başlayan çalışan ve emekliler Universal Bank Yetkili Müdürü Suat Kurt’un elinden tam cumhuriyet altınlarını almanın mutluluğunu yaşadılar. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.