banner913
banner932
banner1012

"Tarladan sofraya gıda güvenilirliğinin sağlanması gerek"

banner1020

banner974
"Tarladan sofraya gıda güvenilirliğinin sağlanması gerek"

banner971

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros, Veteriner Dairesi Müdürü Hüseyin Ataben’i ziyaret etti; Ulusal Gıda Referans Laboratuarında incelemelerde bulundu.

KTTO’dan verilen bilgiye göre, KTTO Başkanı Toros, ziyarette yaptığı konuşmada gıda ve yem gibi maddelerin böylesine çağdaş ve uluslararası standartlarda analiz edilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Tarladan sofraya gıda güvenilirliğinin sağlanması gerektiğini de belirten Toros, laboratuarın kurulum ve donanımına sağlamış oldukları finansman desteği için T.C. Lefkoşa Büyükelçiliğine teşekkür etti.

Toros, izlenebilirliğin, gıda güvenliğinin sağlanmasında en temel unsurlardan biri olduğunu belirtti ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na da bu konularda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.