banner913
banner932
banner1012

Sanayicilerimiz Lübnan'da inşaat fuarına katıldı

banner1020

banner974
Sanayicilerimiz Lübnan'da inşaat fuarına katıldı

banner971

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonunda 5 yerli firma, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen yapı ve inşaat fuarı “Project Lebanon” fuarına ilk kez katıldı.

KTSO’dan yapılan açıklamaya göre, 20 ülkeden 450 şirketin katıldığı yapı ve inşaat malzemelerinin sergilendiği uluslararası fuarda, yerli üretim solar sistem su ısıtma, mobilya, mutfak, tuğla ve dış cephe kaplamaları ile gemi inşa ve bakım ürün ile hizmetleri 140 metre karelik alanda ziyaretçilere tanıtıldı.

Fuara katılan firmaları şöyle: “6A Furniture, Paralik Solar System, Tesme Trading, Gürdağ Tradig and Industry, Shipyard Famagusta Ltd.”

Açılışın ardından Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Çağatay Erciyes, KTSO Fuarlar ve Dış İlişkiler Koordinatörü Çağlar Türk ile Sanayi Dairesi Amiri ve Fuar Müdürü Öcal Erten eşliğinde standı ziyaret ederek, ürünler hakkında bilgi aldı. Fuar 19 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.