banner913
banner932
banner1012

Pera Ankastre Mutfak Mağusa'lıların hizmetinde

banner1020

Kalfaoğlu Group, Pera Ankastre Kıbrıs Mağazası’nın Mağusa'da açılışını gerçekleştirdi!

banner974
Pera Ankastre Mutfak Mağusa'lıların hizmetinde

banner971

Dünyaca ünlü markaları Kıbrıs’la buluşturan sektörünün öncü ismi Kalfaoğlu Group, Pera Ankastre Mutfak markasını, Kıbrıs halkı ile Mağusa’da buluşturdu.

LG, Hoover, Bau Format, V-Zug, Eskimo, General gibi dünyaca ünlü kaliteli markaları halka sunan Kalfaoğlu Group Of Companies, markalarına bir yenisini daha ekleyerek, muhteşem bir açılış gerçekleştirdi.

23 Şubat Cuma günü, Gazimağusa’da, LG mağazası yanında gerçekleşen açılışla PeraAnkasatre Mutfak hizmet vermeye başladı. Estetik, fonksiyonel, ve çağdaş mutfağın tasarımlarını bünyesinde barındıran Pera Ankastre, sınıfının en iyi markası olma özelliğine sahip olan bir isim olarak, Kalfaoğlu Group farkı ile Kıbrıs’ta sizlerle buluşuyor.

Gazimağusa’da, Eşref Bitlis Caddesi üzerinde açılan Pera Ankastre, Kalfaoğlu Group ayrıcalığı ile muhteşem fırsatlarla ve uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.