banner913
banner932
banner1012

Necipoğlu’ndan 1 mayıs için uyarı

banner1020

banner974
Necipoğlu’ndan 1 mayıs için uyarı

banner971

Ülkemizin tanınmış iş insanlarından, Cahit Necipoğlu Ltd. direktörlerinden Gökhan Necipoğlu 1 Mayıs işçi bayramı dolayısı ile inşaat malzemesi satan ve sektöre hizmet veren tüm iş yerlerinin kapalı olması ve günün anlamına uygun davranılması konusunda iş insanlarına çağrı yaptı.

Necipoğlu çağrısında  yılda tek bir gün olarak kutlanan İşçi Bayramının anlamının büyük olduğunu hatırlatarak, 1 Mayıs’ta inşaat malzemesi satan ve inşaat sektörüne hizmet veren tüm iş yerlerinin kapalı olması için iş verenlere çağrı yaptı.

1 Mayıs ile ilgili düşüncelerini aldığımız Gökhan Necipoğlu, tüm çalışan emekçilerin 1 mayıs gününde aileleri ile zaman geçirmeye hakkı olduğunu vurgulayarak, 1 mayıs tarihinde herkesin tatil olması gerektiğini dile getirdi. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet eden Necipoğlu, tüm emekçilerin 1 mayıs işçi bayramını da kutladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.