banner913
banner932
banner1012

NEB'te ilk hedef toplantısı yüksek motivasyonla tamamlandı

banner1020

banner974
NEB'te ilk hedef toplantısı yüksek motivasyonla tamamlandı

banner971

Near East Bank, sermaye güçlendirme planı ile bilançosunu daha da sağlamlaştırdığı 2019 yılında, nakdi ve gayri nakdi kredilerini artırarak, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu yılın ilk çeyrek hedef ve bilanço toplantısını Dorana Hotel’de şube müdürleri ve birim müdürleri ile gerçekleştiren Near East Bank her yıl olduğu gibi 2019 yılında da yarattığı değer zinciri içerisindeki paydaşlarla şeffaflık ve hesap verebilirlik temelli ilişkileri değerlendirildi.

Toplantıda, bilanço, hedefler, sigorta ve piyasa gelişmeleri hakkında sunumlar yapılarak buna bağlı olarak; yenilikçi ürün, kaliteli hizmet ve sağlanan finansman desteğini artırma, insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve müşterilerin hayallerini daha çok gerçekleştirmek için fikirler üretilerek hayata geçirmek için düğmeye basıldı.

Toplantı ile ilgili değerlendirmesinde, yıla güçlü bir performansla başladıklarını belirten Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap, “ 2019 yılında ana hissedarlarımızdan aldığımız destek ve ülkemize sunduğumuz sonsuz güvenle sermaye ve bilanço yapımızı daha da güçlendirirken ülkemiz ekonomisini desteklemeye devam ettik ” dedi. Haskasap, sahip oldukları deneyim ve kaliteli insan kaynağı ve müşteriye yönelik ‘hizmette sınır yoktur’ anlayışıyla insana ve teknolojiye de yatırım yapmayı sürdüreceklerine vurgu yaparak sözlerini tamamladı. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.