banner913
banner932
banner1012

Near East Bank’tan bir ilk daha

banner1020

Near East Bank Uluslararası Para Hareketlerini İzleme Sistemine entegre oldu

banner974
Near East Bank’tan bir ilk daha

banner971

Bankacılık sektöründe en yeni uygulamalara adını yazdıran Near East Bank  KKTC finans sektöründe bir ilke imza atarak Uluslararası Para Hareketlerini İzleme Sistemine entegre oldu.

Teknoloji Bankacılığına yatırımlarını sürdüren Near East Bank’da dünyaca ünlü PayGate-Fineksus@ AML Monitoring Sistemi Entegrasyonu devreye girdi.

Kara Paranın Aklanması ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi açısından tüm para hareketlerinin izlenmesinde kullanılan dünyaca tanınmış PayGate-FINEKSUS ® sisteminin Bankasistemi ile entegrasyonu Mart (2017) itibarı ile sonuçlandı. Bu çerçevede NEB Uluslararası Yasal Uyum için öngörülen sistem çalışmalarını sonuçlandı.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap’tan edinilen bilgiye göre; Özellikle Yasal Uyum çerçevesinde “Müşterini Tanı” prensiplerini ön planda tutan Banka; yeni müşteri edinimi, yurtiçi ve yurt dışı para transferleri işlemlerinde suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi adına sistem kontrollerini uygulayarak  otomatik kontrol mekanizması içerisinde işlemlerin en güvenli biçimde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.