banner913
banner932
banner1012

Near East Bank çalışanlarına takdir

banner1020

Near East Bank Genel Müdür Selami Kaçamak, 2016 yılı gerçekleşmiş rakamlarının herkesi mutlu ettiğini dile getirerek bunda en büyük payın personelin olduğunu vurguladı

banner974
Near East Bank çalışanlarına takdir

banner971

İstikrar ve güven ortamında sürekli büyüyerek hizmetlerini ülke geneline yayan Near East Bank, verimli geçen bir yılın ardından başladığı 2017 yılının ilk 3 aylık performans toplantısını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Girne Malpas Otel’de yapılan toplantı, yüksek verimlilikte çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırdı.

Banka üst yönetimi, birim ve  şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen, rakamlar, hedefler ve pazarlama stratejilerinin ele alındığı toplantıda konuşan Genel Müdür Selami Kaçamak, her koşulda müşteri memnuniyeti ve yüksek verimlilikte çalışma anlayışına özel önem veren tüm personele teşekkür etti.

Kaçamak şunları söyledi.“Bankamız 2016 yılı gerçekleşmiş rakamları, hepimizi, çalışanlarımızı, yöneticilerimizi ve hissedarlarımızı mutlu etmiştir. Aktif büyüklüğümüz, mevduatımız, kredilerimiz, karlılığımız, özkaynağımız önemli artışlar kaydederken, tahsili gecikmiş alacak rakamımız hızla azalmıştır. Bu olumlu gelişme trendi 2017 yılının ilk aylarında da aynı hızla sürmektedir. Bankacılık bir takım oyunudur. Bu başarıyı ortaya çıkaran da, siz değerli personelimizsiniz. Bütün bir yıl koştunuz, uğraştınız, 220 kişilik bir takım olarak uyum içinde aynı hedefe ulaşmak gayesiyle çalıştınız. Bu yıl sonunu da başarı ile kapatacağımıza olan inancım tamdır.” Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.