banner913
banner932
banner1012

"Müteahhitlerimizin iflasına seyirci kalmayacağız"

banner1020

banner974
"Müteahhitlerimizin iflasına seyirci kalmayacağız"

banner971

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, müteahhitlerin devlet ve belediyelerden alacakları konusunda beklemeye tahamüllerinin kalmadığını belirtti.

Üyelerinin iflasına seyirci kalmayacaklarını söyleyen Gürcafer, Birlik Yönetim Kurulu’nun bu akşam toplanarak gereğini yapacağını kaydetti.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer yaptığı yazılı açıklamada, üyelerinin devletten ve belediyelerden alacakları konusunda yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için daha fazla beklemeye tahammülleri kalmadığını belirtti.

“Devlet kamu çalışanlarının ödemesini değil sekiz ay, sekiz gün geciktirse memleket yıkılır. Ancak unutulmamalıdır ki, devlet sadece kamu çalışanlarından ibaret değildir. Firmalarımız tükenme noktasına gelmiştir. Çalışanını ödemekte zorlanan ve iflasın eşiğinde olan firmalarımız bulunmaktadır” ifadelerini kullanan Gürcafer, firmaların iflasına seyirci kalmayacaklarını bildirdi.

Gürcafer, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Yönetim Kurulu’nun bu akşam toplanarak “gereğini yapacağını” duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.