banner913
banner932
banner1012

"Kuzey Kıbrıs Turkcell devlet kurumlarından farksız çalışıyor"

banner1020

Bakan Dürüst, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in KKTC devletinin ve halkının vazgeçilmez kurumları arasında olduğunu, sosyal projeleri ile örnek teşkil ettiğini, devletin beklediği halka hizmet görevini en iyi şekilde sürdürdüğünü, verdiği hizmetler nedeniyle devlet kurumlarından farksız olduğunu kaydetti

banner974
"Kuzey Kıbrıs Turkcell devlet kurumlarından farksız çalışıyor"

banner971

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden’i bakanlıkta kabul etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, kabulde eski Genel Müdür İsmet Yazıcı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez de hazır bulundu.

Göreve yeni gelen Harun Maden’in uzun süre sektörde yer alan deneyimli bir isim olduğuna işaret eden Çerkez, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile istişare içerisinde çalışmaların süreceğini kaydetti.

Yazıcı ise görevde olduğu müddet içerisinde Bakan Dürüst’ün sektörün ileriye gitmesi için verdiği destek ve bu süre içerisinde kapılarının kendilerine her zaman açık olmasından dolayı teşekkürlerini sundu.

DÜRÜST

Bakan Dürüst, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in KKTC devletinin ve halkının vazgeçilmez kurumları arasında olduğunu, sosyal projeleri ile örnek teşkil ettiğini, devletin beklediği halka hizmet görevini en iyi şekilde sürdürdüğünü, verdiği hizmetler nedeniyle devlet kurumlarından farksız olduğunu kaydetti.

İsmet Yazıcı’ya ülkeye koyduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Dürüst, yeni genel müdürün tecrübe ve deneyimlerini aktaracağından emin olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.