banner913
banner932
banner1012

KTHY binaları artık Maliye’nin

banner1020

KTHY binaları dün üçüncü kez açık artırmayla satışa çıkarıldı ve tek teklifi sunan Maliye Bakanlığı’na 3 milyon 678 bin sterline satıldı

banner974
KTHY binaları artık Maliye’nin

banner971

Tasfiye halindeki Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın (KTHY) Lefkoşa’daki genel müdürlük ve yönetim binaları dün üçüncü kez açık artırma usulüyle satışa çıkarılarak, tek teklifi sunan Maliye Bakanlığı’na 3 milyon 678 bin sterline satıldı.

Maliye Bakanı Serdar Denktaş satışın ardından yaptığı kısa açıklamada, binaların ihtiyaç duyulan daireler için kullanılacağını, devletin malı olarak kalacağını söyledi. 
Merkezi İhale Komisyonu tarafından yapılan açık artırma, katılacakların divana kaydolmasının ardından saat 11.00’de başladı. 
Tek kayıt yaptıranın Maliye Bakanlığı olduğunun açıklanmasının ardından, ikinci adımda artırma isteği olan kişi veya kurumlar bulunup bulunulmadığı soruldu. 
Açık artırma için başka teklifler bulunmadığından KTHY’nin Lefkoşa’daki genel müdürlük ve yönetim binaları taban fiyatı olan 3 milyon 678 bin sterline Maliye Bakanlığı’na satıldı. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.