banner913
banner932
banner1012

Kamu görevlilerine maaş artışı müjdesi

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kamu görevlileri için öngörülen 2017 ikinci dönem hayat pahalılığı 2018 Ocak Ayı Maaşlarına %7 artış olarak yansıdığını açıkladı

banner974
Kamu görevlilerine maaş artışı müjdesi

banner971

Maliye Bakanı Serdar Denktaş kamu görevlilerinin 2018 Ocak maaşlarında hayat pahalılığına paralel olarak yapılan %7’lik artışa ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“Kamu görevlileri için öngörülen 2017 ikinci dönem hayat pahalılığı 2018 Ocak Ayı Maaşlarına %7 artış olarak yansımıştır. Maliye Bakanlığı olarak uzun vadeli ekonomik planlamalar yapmaya ve kalıcı bir mali sistem oluşturmaya her zaman özen gösterdik. Erken seçim kararından önce, 2018 yılı bütçesinin geçmesi gerektiğini ısrarla savunmamızın da en temel sebebi buydu. Önümüzdeki süreçte de yine halkımıza karşı her zaman dürüst olarak, vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için gereken tüm önlemleri alacağız buna kimsenin şüphesi olmasın…"

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Ali - 6 yıl önce
Kamuda çalışanlar ne özelliğe sahip asgari öcretle çalışan işçi nasıl geçinsin peki