banner913
banner932
banner1012

İnşaat Müteahhitleri Ukrayna'da boy gösterdi

banner1020

Ukrayna'nın Kiev şehrinde yer alan “International Real Estate 2017” Fuarına katılan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği bir de "Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları" konulu seminer gerçekleştirdi.

banner974
İnşaat Müteahhitleri Ukrayna'da boy gösterdi

banner971

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, bazı firmalarla birlikte, Ukrayna'nın Kiev şehrinde yer alan “International Real Estate 2017” Fuarına katıldı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre 1 -2 Nisan tarihleri arasında yer alan fuar esnasında Birlik bir de "Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları" konulu seminer gerçekleştirdi.

"Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları" konulu seminerde konuşan KTİMB Asbaşkanı Meriç Erülkü ve Avukat Oğuzhan Hasipoğlu, ülkedeki inşaat sektörü ve yabancıların Kuzey Kıbrıs’ta gayrimenkul edinirken izlenen prosedür hakkında bilgi verdiler.

Fuarda, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği çatısı altında yer alan firmalar şunlar: “Döveç Construction Limited, Pamfilya Construction Limited, Recaioğlu Limited, North Shores Development Ltd., Erbatu Emlak İnşaat Limited, Tunalı İnşaat Şti. Ltd., Noyanlar Construction Ltd.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.