banner913
banner932
banner1012

Hükümet dövizdeki artışı masaya yatıracak

banner1020

banner974
Hükümet dövizdeki artışı masaya yatıracak

banner971

 Hükümet, dövizdeki artışın yarattığı sıkıntıların önlenmesi amacıyla pazartesi günü Meclis’te temsil edilen siyasi partilerin temsilcilerinin de katılımıyla özel bir toplantı yapacak.
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “dövizdeki artışın, daha doğru ifadeyle Türk Lirası’nın döviz karşısındaki değer kaybının yarattığı ve yaratacağı sıkıntıların imkan dahilinde önlenmesi ve giderilmesi için Meclis'te yer alan tüm siyasi partilerden temsilcilerin katılımıyla pazartesi özel bir toplantı yapılacağını” duyurdu.
Özersay, “Hükümet, ekonominin farklı paydaşlarının görüşlerini alarak döviz ve eriyen alım gücü konusunda atacağı adımları netleştirecek” ifadelerini kullandı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.