banner913
banner932
banner1012

GUESS, Esmen Group ile KKTC’ye geliyor

banner1020

Dünyada sadece 22 bayilik anlaşması bulunan Guess markasının, 23’üncü bayiliği Kuzey Kıbrıs’a uygun görülürken,GUESS markası, Esmen Group ile KKTC’ye geliyor

banner974
GUESS, Esmen Group ile KKTC’ye geliyor

banner971

ABD’den dünyaya yayılan dünyaca ünlü GUESS markası, Esmen Group ile KKTC’ye geliyor.Marka anlaşmalarının imzalanmasının ardından, Esmen Group Direktörü Esin Esmen, mutluluğunu kamuoyu ile paylaştı.

Esin Esmen, “Bu gurur Kıbrıs Türk’ünün” diyerek, dünyada sadece 22 bayilik anlaşması bulunan Guess markasının, 23’üncü bayiliği Kuzey Kıbrıs’a uygun gördüğünü söyledi. Bugüne kadar, temsil ettikleri her markayı KKTC’de zirveye taşıdıklarını söyleyen Esmen, GUESS için de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Ünlü markanın ilk mağazası, başkentin gözde mekanı Lefkoşa Dereboyu bölgesinde açılacak.

Esmen: “Dünyadaki 23’üncü GUESS bayisi Kıbrıslı Türk bir firma”

Esin Esmen, GUESS markasının bayiliğini almış olmalarını kamuoyuna şu cümlelerle duyurdu: “GUESS, dünyaca ünlü, bayilik vermeyi tercih etmeyen, bu konuda çok titiz davranan dev bir marka.GUESS, dünyada sadece 22 kez bayilik vermişti, Esmen Group 23’üncü oldu. Yani, dünyadaki 23’üncü GUESS bayisi Kıbrıslı Türk bir firma. Şimdi buna uygun adımlar atmak için yoğun bir hazırlık yapıyoruz. Tıpkı bundan önce olduğu gibi, aldığımız her markanın hakkını vereceğiz. Kişi olarak ben, 15 yıl önce Esmen Group’un ilk adımlarını attığım zaman, işe büyük bir tutkuyla başlamıştım. İlk günden itibaren aynı adanmışlık ve tutkuyla işime bağlılığımı sürdürüyorum. Tıpkı aileme ve tüm sevdiklerime olduğu gibi. Adanmışlık ve tutku devam ettiği sürece, Esmen Group bu adada ilkleri başarmaya devam edecek. Bu gurur sadece benim değil, bu ülkenin kıymetini bilen herkesin. GUESS Kuzey Kıbrıs’a hayırlı olsun.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.