banner913
banner932
banner1012

Esnaf ve Zanaatkarlar Odası çalıştay düzenliyor

banner1020

banner974
Esnaf ve Zanaatkarlar Odası çalıştay düzenliyor

banner971

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO), perşembe günü “Sorun belli, çözüm belli: Gelin ne yapacağımıza, nasıl yapacağımıza birlikte karar verelim?” sloganıyla çalıştay düzenliyor.

Ülkenin genel, sosyal ve ekonomik sorunlarının yanında ülke ekonomisinin temel taşı olan esnafın, sektörel sorunlarının analiz ve çözümü için neler yapılabileceği, siyasi iradeye yönelik öneriler ve yol haritasının çizileceği belirtilen çalıştay, saat 10.30’da Lefkoşa’da Hidden Garden’da yer alacak.

İKİ GÜN SÜRECEK

Odadan yapılan açıklamaya göre, iki gün sürecek çalıştayda ilk gün; açılışın ardından, kooperatifçilik, ekonomik kalkınma, çalışma düzeni, eğitim ve sağlık konularında oluşturulan masalarda, sorunlar masaya yatırılıp çözüm önerileri ortaya konacak.

İkinci gün ise sonuçla yuvarlak masa toplantısında değerlendirilip sonuç bildirgesi hazırlanacak.

ORTAK PAYDA

Ülkede iyiliklerin, güzelliklerin de yaşandığına ve birikimlerin oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Çalıştay Komitesi Başkanı, KTEZO Genel Koordinatörü Hürrem Tulga, çalıştay ile bunları bir araya getirerek ortak bir payda oluşturulacağına vurgu yaptı.

Olumsuzlukları, kötülükleri sürekli konuşarak sonuç alınamayacağını belirten Tulga, sorunun çözümüne odaklanmanın önemine vurgu yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.