banner913
banner932
banner1012

Dev banka resmen Türkiye`de

banner1020

Çin merkezli dünyanın yedinci en büyük bankası Bank of China`ya Türkiye`de bankacılık işlemleri yapması için izin verildi.

banner974
Dev banka resmen Türkiye`de

banner971

Çin merkezli dünyanın yedinci en büyük bankası Bank of China yarından itibaren Türkiye'de bankacılık işlemleri yapmaya başlıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben yaptığı açıklamada "BDDK olarak Bank of China Turkey AŞ'nin bankacılık lisansını onayladık. Bankaya daha önce kuruluş izni verilmişti. Şimdi ise lisans verildi. Bank of China Turkey AŞ, artık resmen yarından itibaren bankacılık işlemlerine başlayabilir." dedi.

Akben açıklamasında ayrıca, "Türk bankacılık sistemi üzerinde  yapılan spekülasyonlar ve algı operasyonları dünyanın en büyük bankalarından  birinin ülkemizde faaliyete geçmesiyle tekrar boşa çıktı." ifadesini  kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.