banner913
banner932
banner1012

Desigual’in yeni sezonu için Kaner Duty Free Barcelona’da eğitimdeydi

banner1020

Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde Ercan Havalimanı Kaner Duty Free mağazasındaki raflarda yerini alacak Desigual yeni koleksiyonu bu yaz sezonuna iddialı bir giriş yapacak

banner974
Desigual’in yeni sezonu için Kaner Duty Free Barcelona’da eğitimdeydi

banner971

Uluslararası markaları yolcuları ile buluşturan Kaner Duty Free,  Desigual markası tarafından davet edildiği eğitime, markanın Kuzey Kıbrıs temsilcisi olarak katıldı. İspanyol moda markası Desigual’ın yeni yaratıcı direktörü Jean-Paul Goude tarafından hazırlanan ilk kreasyon olan İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonu tanıtımı ve eğitimi Kasım ayında Desigual merkezi Barcelona’da yapıldı.

Desigual mağazalarının bulunduğu ülkelerden temsilcilerin davet edildiği eğitime, markanın Kuzey Kıbrıs temsilcisi KanerDutyFree adına, Moda-Aksesuar Kategori Koordinatörü Ayşe Onar katıldı. Eğitimin ilk kısmında değişen moda dünyası, müşteri profilleri ve beklentileri ile müşteri deneyimleri üzerinde durulurken, ikinci kısımda da 2018 ilkbahar yaz koleksiyonu detaylı olarak tanıtıldı. Eğitim sonunda, tüm temsilci katılımcıların hazırlamış olduğu kendi ülke mağazalarına yönelik uygulamaları içeren sunumlar arasından sadece 3 sunum seçilerek diğer katılımcılarla paylaşıldı. Sunumu yapan 3 ülke temsilcisinden biri olan Kaner Duty Free de yer alan aktiviteleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Barcelona’daki eğitim ve deneyimler mağaza satış ekibi ile de paylaşıldı. Desigual İlkbahar-Yaz 2018 teması, ürün grupları, temel ürün bilgileri ve koleksiyon detayları yanında markanın genel yapısı ve felsefesi hakkında da bilgiler aktarıldı.

Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde Ercan Havalimanı KanerDutyFree mağazasındaki raflarda yerini alacak Desigual yeni koleksiyonu, markanın DNA’sını yansıtana simetrik tasarımlar ve canlı renkler yanında bir Desigual klasiği haline gelen denim(kot) serisi ExoticJeans ile de bu yaz sezonuna iddialı bir giriş yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.