banner913
banner932
banner1012

“Bankacılığının gelişmesinde öncüyüz”

banner1020

Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak: Hizmette kaliteyi, büyümede ise güven ve istikrarı ön planda tutarak, ülkemiz bankacılığının gelişmesinde öncü bir rol oynamaktayız

banner974
“Bankacılığının gelişmesinde öncüyüz”

banner971

Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak açılış konuşmasında şöyle dedi:

“İştirakleriyle birlikte Near East Bank giderek büyüyen bir grup haline gelmiştir. Hizmette kaliteyi, büyümede ise güven ve istikrarı ön planda tutarak, ülkemiz bankacılığının gelişmesinde öncü bir rol oynamaktayız. Bununla birlikte, Bankamızın yeni Genel Müdürlük binasının inşaatı hızla sürmektedir. Yakın bir zaman içinde Bankamıza ve ülkemize yakışır, modern ve akıllı bir hizmet binasına kavuşacağız.”

Kaçamak, Near East Bank hakkında haziran 2017 tarihi itibariyle bazı rakamlarıda paylaştı;

Aktif büyüklük 1.100 milyon lira,

Mevduat 1 milyar lira,

Krediler 670 milyon lira,

Özvarlık 77 milyon liradır.

Kaçamak, yaklaşık 11 ay önce, 2016 Temmuz ayı sonunda Erülkü şubesinin açılışı sırasındaki konuşmamda verdiğim rakamlarla, bugünkü rakamlarımızı kıyasladığımızda, Bankamızın aldığı yol, çarpıcı biçimde ortaya çıkmaktadır. 11 ay içinde Bankamız;

Aktifte % 45,

Mevduatta % 50,

Kredide % 46,

Özkaynak % 33 büyümüştür.

Halkımızın Bankamıza güveni ortadadır. Bizim de, bu güveni hak etmek için gösterdiğimiz çaba ortadadır.

Rakamlar kıyaslandığında bir başka dikkat çekici nokta ortaya çıkmaktadır. 11 ay önce 216 olan personel sayımız bu gün itibariyle sadece % 3’lük bir artışla 222 kişiye ulaşmıştır. Bunun nedeni, nitelikli personelimiz ve hızla gelişen teknolojik altyapımızdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.