banner913
banner932
banner1012

Atun, Ankara'da ekonomiyi masaya yatırdı

banner1020

banner974
Atun, Ankara'da ekonomiyi masaya yatırdı

banner971

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’un dün Ankara’ya gittiği ve   Türkiye Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile bir araya geldiği bildirildi. 
 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre görüşmede, mali konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
 

Görüşmede ayrıca,  Bankacılık Sektörü, Merkez Bankaları, kamu finansmanı ve kamu borçları konularında da genel değerIendirme yapıldığı ifade edildi. 
Bakanlık açıklamasına göre Atun, görüşme sonrası şunları söyledi: 
 

“Sayın Şimşek ile ekonomik ve mali alanda somut makro konuları gündeme aldığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Anavatanımız Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak göstermiş olduğu samimi, yakın ilgiye her zaman müteşekkirim.  Gözden geçirme ve değerlendirmelerimiz düzenli bir şekilde devam edecektir. Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti resmi makamları ve değerli mevkidaşlarımız ile devam eden iyi ilişkilerimiz ve işbirliğimiz sayesinde ülkemiz ekonomisinin emin adımlarla gelişmesi yönünde ortak adımları hızlı bir şekilde atmaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.” 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.