banner913
banner932
banner1012

Altınbaş’tan kaçırılmaz fırsat

banner1020

Altınbaş Taşkınköy mağazası, maliyetine satışı ile dillerden düşmeyecek bir kampanya gerçekleştiriyor

banner974
Altınbaş’tan kaçırılmaz fırsat

banner971

Kıbrıs Altınbaş Kuyumculuk, kurulduğu günden bu yana gerek koleksiyonları, gerekse alanında uzman kadrosuyla, yenilikleri ve trendleri daima takip ederek, hem geleneksel, hem evrensel tasarımlarıyla öncü olmayı kendine prensip edinmiş bir marka olmayı sürdürüyor.

Halk Günleri kampanyası ile tüm ürünleri maliyetine satışlar ile halka sunan Taşkınköy Altınbaş Mağazası dün açılışı gerçekleştirerek kampanyayı başlattı.

2 – 3 – 4 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek kampanyanın açılışında

detayları anlatan Altınbaş Kıbrıs Genel Müdürü Ahmet Maşlakcı şöyle dedi:

“Biz Altınbaş grubu olarak, Kıbrıs’ta doğduk ve Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine yayıldık. Dövizin yükseldiği ve ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde Kıbrıs halkına nasıl destek olabiliriz diye düşünerek bir kampanya tasarladık. Bu bağlamda ilk olarak Taşkınköy Altınbaş mağazamızdan başlayarak daha sonra diğer mağazalarda ve bölgelerde yapacağımız, maliyetine satışla stokları bitiriyoruz adı altında bir kampanya başlattık.Kampanyamızın en büyük özelliği, mağazada olan tüm ürünlerin yarı fiyatına tün halka sunulması. Böylece hem bütçeye katkıda bulunmayı hem de, özle günlerde yine Altınbaş ürünlerinden faydalanma şansı sağlıyoruz.”

Halk Günleri kampanyasını ilk olarak Kırbıs’ta başlatmalarının Altınbaş için öneminin olduğunu ifade eden  Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş da “Kıbrıs’ta bir ilk gerçekleşiyor. Altınbaş Kuyumculuk,  tüm ilkleri her zaman Kıbrıs’tan başlatıyor. Nedeni ise buradan doğup daha sonra Türkiye’de ve dünyada adını duyurmuş olmasıdır. Bizler burada büyüdük, biz daima buralı olduk. Bu yüzden tün yenilikleri ve tüm ilkleri buradan başlatmak bizler için hem önemli, hem de mutluluk verici. Bugün Altınbaş’ın Altınbaş olmasında, bir dünya markası olmasında Kıbrıs halkının emeği büyüktür. Bu nedenle Halk Günleri kampanyasını da ilk olarak burada başlatıyoruz. Tüm ürünlerimizi yarı fiyatına halkımıza sunarak, Altınbaş’ı tüm halka buluşturmak istedik. Herkesin evine altın girsin, herkes mutlu olsun istedik. Elbette her hediye değerlidir güzeldir ama altın olursa, Altınbaş’tan olursa daha da güzel olur. Herkes tüm sevdiklerine altın alarak  onları mutlu etsin, her şey herkesin gönlünce olsun.” dedi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.