banner913
banner932
banner1012

Alsancak Belediye çalışanlarına ücretsiz sağlık kontrolü

banner1020

Alsancak Belediyesi ile Near East Bank işbirliğinde Alsancak Belediye çalışanlarına ücretsiz sağlık kontrolü yapılacak

banner974
Alsancak Belediye çalışanlarına ücretsiz sağlık kontrolü

banner971

Ülke turizminin merkezi Girne Bölgesi’nin önemli kurumlarından Alsancak Belediyesi ile Near East Bank işbirliği sürecine sağlık alanını da kattılar.

Alsancak Belediyesi’nin özveri ile hizmet eden çalışanlarına Near East Bank tarafından Dr. Suat Günsel Kyrenia University  Hastanesi’nde sağlık kontrolü (Check-Up ) olanağı sağlandı. Near East Bank’ın Alsancak Belediyesi’nin kaliteli ve özverili hizmet anlayışına verdiği önemi yansıtan Sağlık Kontrolü olanağından 120 belediye çalışanı yararlanacak.

Near East Bank Bankacılık Segment Yönetimi-Ürün Geliştirme ve Pazarlama Birim Müdürü Timuçin Samancıoğlu yaptığı açıklamada, sağlık kontrolü (check-up) yaptırmanın  sağlık problemlerine erken ve doğru kararın verilebilmesi kazancını sağladığına işaret ederek kişilerin bu konuda hassas olmalarının sağlıklı ve mutlu yaşamla doğru orantılı olduğunu anımsattı. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.