banner913
banner932
banner1012

19 TLye Kıbrıs gidiş-dönüş bileti!

banner1020

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları yapılmaya başlanıyor.

banner974
19 TLye Kıbrıs gidiş-dönüş bileti!

banner971

 

Prontotour, en az 7 gece Kıbrıs otel konaklaması alan seyahat severlere, gidiş-dönüş uçak bileti ve transfer hizmetini sadece 19 TLye sunuyor. Bu kampanya 27 Haziran € 29 Aralık periyodunda konaklamak kaydıyla, 6 Temmuza kadar yapılacak satın alımlarda geçerli olup, bayram dönemlerinde kullanılamıyor.

6 Temmuza kadar tur paketini satın alıp, 29 Aralıka kadar istediğiniz tarihte Kıbrısın keyfini çıkarabiliyorsunuz. Havaalanından kalacağınız otele transfer ve gidiş dönüş uçak biletiniz de taksi fiyatına geliyor.

87 ülkeye tur organize eden, tatilcilerin unutulmaz anılar biriktirecekleri turlar düzenleyen Prontotour, uygun fiyatları, farklı destinasyonları ve özel kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.