banner913
banner932
banner1012

Spor bilimlerinde mezuniyet heyecanı

banner1020

YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni yapıldı. Mezunlar adına konuşan İlkay Kaya, YDÜ’de eğitim almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mesleğimde kazanacağım başarılarla herkesi gururlandıracağım” dedi

banner974
Spor bilimlerinde mezuniyet heyecanı

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi 2018- 2019 Güz Dönemi mezuniyet töreni Büyük Kütüphane Salon 4'de gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şanlıdağ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tiryakioğlu ile mezunlar adına Spor Yöneticiliği Bölümünü birincilikle bitiren İlkay Kay birer konuşma yaptı.

Törende ilk sözü alan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şanlıdağ, sporun evrensel yapısından bahsederek, sporun performans geliştirmenin yanında sağlık açısından da insanoğluna büyük katkıları olduğunu, Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak bu bilinç içerisinde öğrencilere eğitim verildiğini söyledi. Mezun olan öğrencilerin ileriki mesleki hayatlarında başarılı olarak kendilerini gururlandırmaya devam edeceklerini dile getiren Prof. Dr. Şanlıdağ, “Öğrencilerin bugünlere gelmesinde emeği geçen aileleri ve öğretim üyelerini de gönülden kutlarım” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tiryakioğlu da, 4 yıl süre ile öğrencilerin sistemli ve zor bir eğitimden geçtiklerini, araştırmacı ve bilimsel temeller çerçevesinde sporun bütünleştirici ve kaynaştırıcı yönlerini ön plana çıkararak eğitim verdiklerini anlattı. Prof. Dr. Tiryakioğlu, bu temeller içerisinde eğitim alan öğrencilerin mesleki hayatlarında başarılı olarak, başta aileleri olmak üzere 4 yıl boyunca emek veren tüm öğretim üyelerinin de gururlandıracaklarını dile getirdi. Prof. Tiryakioğlu sözlerinin sonunda “Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri ailesi olarak her zaman öğrencilerin mesleki hayatlarında takipçisi olacağız” dedi.

Tören, mezunlar adına İlkay Kaya'nın dönem mezunları adına yaptığı konuşma ile devam etti. Kaya, üniversite eğitimine başladığı ilk günden itibaren sistemli ve bilimsel şartlara uygun bir eğitim aldığını, bu kısa dönem içerisinde kendisini mesleki bilgi açısından çok geliştirdiğini ve kendisinin bu gelişiminde pay sahibi olan başta ailesi ve öğretmenlerine teşekkür etti. Sözlerinin sonunda Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde eğitim almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonraki mesleki hayatında kazanacağı başarılarla kendisine destek olan herkesi gururlandıracağını'' söyledi.

Konuşmaların ardından mezunlara diplomalarının verilmesiyle tören sona erdi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.