banner913
banner932
banner1012

Near East'ten DAÜ Uluslararası Kariyer Gününde etkili tanıtım

banner1020

banner974
Near East'ten DAÜ Uluslararası Kariyer Gününde etkili tanıtım

banner971

Her yıl geleneksel olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin düzenlediği Uluslararası Kariyer Günü etkinliğinde okul sonrası iş hayatına atılacak öğrencilerle bir araya gelme olanağı bulan Near East, öğrencilere iş hacmi ile ilgili bilgiler verdi.

Etkinliğe, “Near East ile Geleceğe Doğru Adım” sloganı ile katılan Near East, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Stand da Near East Grubu bünyesindeki Near East Bank, Near East Technology, Near East Investment ve Near East Hayat hakkında öğrencilere detalı bilgi verilerek öğrencilerin iletişim bilgileri alındı.

Yaklaşık 100 kurumsal firmanın katıldığı etkinlikte yer alan Near East Technology İnsan Kaynakları Takım Lideri Özge Yılmaz Ciğerci, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak ve geleceğe yaptıkları yatırımları öğrencilerle paylaşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.