banner913
banner932
banner1012

LTB ile YDÜ'den okullarda eğitim konserleri protokolü. 

banner1020

Lefkoşa’daki ilkokullarda, dördüncü ve beşinci sınıf öğrencilerini müzik konusunda bilgilendirmek ve kendilerini bu alanda geliştirmek isteyenlere ışık tutmak amacı eğitim konserleri düzenleniyor.

banner974
LTB ile YDÜ'den okullarda eğitim konserleri protokolü. 

banner971


LTB’den yapılan açıklamaya göre, ilkokul dördüncü ve beşinci sınıf müzik konusunda bilgilendirmek ve kendilerini bu alanda geliştirmek isteyenlere ışık tutmayı ve teşvik etmeyi amaçlayan konserler, 15-28 Şubat 2018 tarihleri arasında Lefkoşa’daki tüm ilkokullarda gerçekleştirilecek.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile YDÜ Rektör Yardımcısı Mustafa Kurt’un imza attığı protokol kapsamında Lefkoşa Belediye Orkestrası ile YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı üyeleri ortak konser programları oluşturacak.

İlkokul dördüncü ve beşinci sınıflara hitap edecek konserler öncesinde öğretim üyeleri ve doktora öğrencileri sunum yapacak, ardından da 20 dakikalık eğitim konseri başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.