banner913
banner932
banner1012

KTOEÖS, eğitime katkı yapmak amacıyla bağış kampanyası başlattı

banner1020

KTOEÖS "Çağdaş laik, bilimsel, demokratik nitelikli, kamusal eğitim için dayanışmamızı ortaya koymamız gerektiği inancıyla ‘her tuğla bir gelecek’ diyerek bağış kampanyası başlattı

banner974
KTOEÖS, eğitime katkı yapmak amacıyla bağış kampanyası başlattı

banner971

 Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), okul yapımı da dahil eğitime katkı yapmak amacıyla bağış kampanyası başlattı.

KTOEÖS Başkanı Selma Eylem, KTOEÖS merkezinde düzenlenen basın toplantısında, “Çağdaş laik, bilimsel, demokratik nitelikli, kamusal eğitim için dayanışmamızı ortaya koymamız gerektiği inancıyla ‘her tuğla bir gelecek’ diyerek bağış kampanyası başlattık.  Amacımız toplanacak  bağışlarla okul yapımına ve eğitime gereken katkıyı yapmaktır” dedi.

Ülke kaynaklarının sınırlı olmasının demokratik ülkelerdeki eğitim modellerinin Kuzey Kıbrıs’ta da sağlanmasına engel olduğunu ifade eden Eylem, “Yapacağımız bağışlarla ülkemizin geleceğine, çocuklarımıza yatırım yapmak toplumsal sorumluluğumuzdur” dedi.

Eylem, kaliteli eğitim için öncelikle altyapı sıkıntılarının giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Bağış kampanyasının Aralık sonuna kadar devam edeceğini kaydeden Eylem, bağışlar için çeşitlik bankalarda hesaplar açılacağını, kampanyanın duyurulması için de profesyonel ekiple çalışacaklarını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.