banner913
banner932
banner1012

Karne sevinci

banner1020

İlk ve orta okullarda karneler dağıtıldı, 15 gün sürecek Şubat tatili başladı

banner974
Karne sevinci

banner971

İlk ve orta dereceli okullarda dün karnelerin verilmesiyle yarıyıl tatili (şubat tatili) de başladı.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı İlköğretim Dairesi ile Genel Orta Öğretim Dairesi ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi’ne bağlı okullarda öğrenim gören toplam 25 bin 171 öğrenci dün karnelerini aldı.

Öğrenciler, yarıyıl tatilini 15 Şubat’ta tamamlayacak. İkinci dönemin ilk ders zili 17 Şubat Pazartesi günü çalacak.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı ile Çatalköy İlkokulu’nu ziyaret ederek, karne dağıtım törenine katıldı, öğrencilere, tatilde okumaları için, Cumhurbaşkanlığı’nın hazırladığı ve çocukların çevreye karşı sorumluluklarının anlatıldığı “Bu Benim Dünyam” isimli kitabı dağıttı.

Cumhurbaşkanı Akıncı, Çatalköy İlkokulu’nda Okul Müdürü Uğur Çınar, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Tören için toplanan öğrencilere konuşan Cumhurbaşkanı Akıncı, “Hepiniz heyecanlısınız, biliyorum karneleriniz çok iyi, hepinizi tebrik ediyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Öte yandan Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu da, Atleks Sanverler Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere 2019-2020 Öğretim Yılı yarıyıl karnelerini verdi. Çavuşoğlu, öğrencilere, okullarının, öğretmenlerinin ve tatillerinin değerini bilmeleri tavsiyesinde bulundu ve Çavuşoğlu, “Tatili fırsata çevirmeyi ihmal etmeyin, hepinize iyi tatiller” dedi.

Akıncı, Çatalköy İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu

Çavuşoğlu, Atleks Sanverler Ortaokulu’nu ziyaret etti

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.