banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt’ta eğitime yeni soluk

banner1020

Güzelyurt’ta 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Behiye Erses Eğitim Merkezi’nde, kolejlere giriş sınavına yönelik çalışmalarla birlikte etüt sistemi, 20 Temmuz Fen Lisesi ve BEAL hazırlık kursları, özel İngilizce ve Almanca kursları ile keman ve piyano dersleri de verilmekte

banner974
Güzelyurt’ta eğitime yeni soluk

banner971

Ülkemizde her geçen yıl biraz daha gelişen kurs ve etüt merkezlerine Güzelyurt’ta Behiye Erses Eğitim Merkezi de katıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Behiye Erses Eğitim Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Bölgede oldukça ilgi görülen eğitim merkezinde ilköğretimin yanı sıra orta eğitime yönelik kurslar da yapılacak.

Güzelyurt Çiftçi Gıda arkası Alas Sitesi’nde bulunan Eğitim Merkezi’nde 10 öğretmenle eğitimlere başlandı.

İLKOKUL VE ORTAOKULLARA YÖNELİK KURSLAR

Eğitim Merkezi direktörü Fatoş Kızılyürek’in açılışta verdiği bilgilere göre, Merkez’de kolejlere giriş sınavına yönelik çalışmalarla birlikte etüt sistemi, 20 Temmuz Fen Lisesi ve BEAL hazırlık kursları, okula yönelik ders takviyeleri, özel İngilizce ve Almanca kursları ile keman ve piyano dersleri de merkezin eğitim kapsamında olacağını kaydetti.

BÖLGENİN BÖYLE BİR MERKEZE İHTİYAÇI VARDI

Bölge halkının böyle bir merkeze  ihtiyacı olduğunu gözlemlediklerini belirten Fatoş Kızılyürek, kaliteli eğitimin herkesin hakkı olduğunu ifade etti.

Oldukça güzel geri dönüşümler aldıklarını söyleyen Kızılyürek “İlk hedefimiz mutlu çocuklar yaratmak... Mutlu çocuk, mutlu aile, mutlu toplum için çalışacağız” diye konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.