banner913
banner932
banner1012

Eğitim sektöründe dev transfer

banner1020

Yıllardır Levent Eğitim Kurumları’nda İlkokul Müdürü olarak görev yapan deneyimli eğitim adamı Ertan Aligüllü, Yakın Doğu Eğitim Kurulları’na transfer oldu

banner974
Eğitim sektöründe dev transfer

banner971

 

İlköğretimde faaliyet gösteren özel okullar, yeni eğitim yılı öncesinde kadrolarını güçlendiriyor.

Yıllardır Levent Eğitim Kurumları’nda İlkokul Müdürü olarak görev yapan deneyimli eğitim adamı Ertan Aligüllü, Yakın Doğu Eğitim Kurulları’na transfer oldu.

Eğitim camiasına bomba gibi düşen bu transferin ardından, Aligüllü’nün yeni görevi de belli oldu.

Lefkoşa’nın en büyük ilköğretim kurumuna sahip olan Günsel ailesinin, Girne ve Mağusa’da da okul açma projesi olduğu ve Aligüllü’nün bu projeyi yürüteceği iddia edildi.

Çok sayıda öğretmenin de Levent okullarından ayrılarak, Aligüllü ile birlikte YDÜ Eğitim Kurullarında görev alacağı belirtiliyor.

Levent Eğitim Kurumları’nın ise, Aligüllü’den boşalan göreve, emekliye ayrılması beklenen 23 Nisan İlkokulu Müdürü Osman Fırat’ı getirmek içim girişim başlattığı söyleniyor.

Aligüllü’nün YDÜ Eğitim Kurumlarına transferini, Eğitim Bakanlığı Müsteşarı iken istifa eden ve YDK’da göreve başlayan, eski Levent Okulları koordinatörü Asım İdris duyurdu.

İdris, Aligüllü ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve “Sağlam dostlar mutlaka aynı yolda tekrar buluşur.Hoşgeldin kardeşim ve abim Ertan Hocam” iletisini yazdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.