banner913
banner932
banner1012

Çevre için eğitim kitabı

banner1020

Yrd. Doç. Dr. Nazım Kaşot tarafından geliştirilen “Öğretmenlere Yönelik Sürdürülebilir Çevre Eğitimi Programı” kapsamında yazılan “Çevre Eğitimi” kitabı yayınlandı

banner974
Çevre için eğitim kitabı

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı ve İrfan Günsel Araştırma Merkezi Araştırmacısı, Yrd. Doç. Dr. Nazım Kaşot tarafından geliştirilen “Öğretmenlere Yönelik Sürdürülebilir Çevre Eğitimi Programı” kapsamında yazılan “Çevre Eğitimi” kitabı Eğiten Kitap’tan yayınlandı.

Kitabın tanıtım ve imza günü; Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Fuaye Alanı’nda; Atatürk Eğitim Fakültesi, İrfan Günsel Araştırma Merkezi ve Eğiten Kitap organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Tanıtım etkinliğinde açılış konuşmasını yapan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, çevre eğitiminin çok önemli olduğunu ve Yrd. Doç. Dr. Nazım Kaşot’un geliştirdiği program ve ürettiği kitapla çevre eğitimine çok ciddi bir katkı koyduğunu belirtti.

Ataoğlu’nun konuşmasının ardından Prof. Dr. Gökmen Dağlı ve Yrd. Doç. Dr. Kemal Batman da söz alarak yapılan çalışmanın ve çevre eğitiminin önemine vurgu yaptılar.

Etkinliği sonunda ise, kitabın yazarı Yrd. Doç. Dr. Nazım Kaşot, kitabın ve programın oluşturulma sürecini anlattı. Konuşmaların ardından “Çevre Eğitimi” kitabın yazarı Yrd.Doç.Dr. Nazım Kaşot kitaplarını imzaladı.  Çevre Eğitimi kitabı Kıbrıs ve Türkiye’de satışa sunularak, ders kitabı olarak da okutulmaya başlandı.         

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.